Baronsdreef 4 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Tel.:
015 70 00 93
Contacteer ons!

Voor stro te koop is Broes J. BVBA uw oplossing

Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector biedt Broes J. BVBA stro te koop aan vanuit Sint-Katelijne-Waver. Ons zacht stro is te koop aan interessante prijzen maar als fouragehandel hebben wij nog meerdere producten.

Houtkrullen

Plaats uw paarden en koeien in de stallen op een zachte en propere ondergrond. Broes J. BVBA uit Sint-Katelijne-Waver voorziet u van kwaliteitsvolle houtkrullen voor onmiddellijk gebruik.

Houtpellets

Duurzaam en goedkoop uw gebouw verwarmen, kan door gebruik te maken van pelletkachels. De houtpellets bestelt u gerust bij ons.

Voorverpakte maïs

Andere voedingsmiddelen die wij voor u in de aanbieding hebben, is de voorverpakte maïs. Informeer naar de dagprijs voor een vlotte aankoop.

Meststoffen

Gebruik de correcte meststoffen wanneer u ze op uw land gaat strooien. U kan bij ons terecht voor alle advies en voor de aankoop van de producten op zich. Doe het vandaag en ontdek onze interessante dagprijzen.

Stro & hooi

Mals hooi voor de boerderijdieren koopt u met veel vertrouwen bij ons. Het wordt de ideale voeding voor uw dieren om bijvoorbeeld de winter door te komen.

Afhalen

Afhalen is mogelijk op zaterdag van 9u00 - 13u00, voor een ander tijdstip gelieve ons te contacteren op het nummer 015 70 00 93.

Broes J. BVBA
Clikc+